Wraf,

(mijn vrouwtje heeft alles even vertaald, anders was er voor u geen touw aan vast te knopen, zegt ze.. ik denk daar anders over maar goed, grommm)

Bickie is mijn naam en ik ben een kruising tussen een labrador retriever en een flatcoated retriever, een geboren waterrat dus…

De eerste zes jaar van mijn leven heb ik in Den Haag gewoond, dicht bij het strand. Toen mijn baasjes op vakantie gingen, mocht ik komen logeren bij Sanne en dat was me een feest jòh!! Onze eerste ontmoeting vond zij zelf eigenlijk een beetje gek gaan, ze stond me op te wachten en deed heel enthousiast, maar ik rende haar straal voorbij!! Wat ik namelijk rook waren mijn hinnikende vriendinnetjes, och wat waren die mooi zeg.. We gingen lekker veel naar het bos, de duinen en het strand en daar genoot ik zo erg van dat mijn lieve baasjes hebben besloten dat ik bij Sanne mocht komen wonen, echt super!!

Maar ja, ik vond het een beetje saai worden. Die paarden konden wel met elkaar praten, maar ik verstond er werkelijk geen snars van en heb toen dus aan mijn vrouwtje gevraagd of ze niet met mij en allemaal andere hondjes kon gaan wandelen. Wat een mazzel dat ze zo gek op me is, want ze deed het ook nog!

Nu wandel ik dus doordeweeks met mijn blaffende vriendjes en vriendinnetjes in Wijk aan Zee of in het uitlaatgebied in Zaandam en in het weekend probeer ik toch nog dat hinniken onder de knie te krijgen als ik mee mag naar Castricum aan Zee.

Als laatste zou ik graag nog willen zeggen dat ik het heel erg leuk zou vinden als ik nog meer kameraadjes krijg, waar ik hele diepe kuilen mee kan graven of een duik in het verfrissende water kan nemen!

Terug